Restaurant Ambasador Craiova este Sponsor Oficial pentru Tedx Craiova | Restaurant Nunta, Botez, Corporate, Evenimente Craiova | Ambasador Center Craiova


Restaurant Ambasador Craiova este Sponsor Oficial pentru Tedx Craiova | Restaurant Nunta, Botez, Corporate, Evenimente Craiova | Ambasador Center Craiova

Restaurant Ambasador Craiova este Sponsor Oficial pentru Tedx Craiova !

TED este o organizatie non-profit, marca a unor conferinte la care oameni pasionati sunt invitati sa isi impartaseasca ideile inovatoare. Ceea ce isi propune TED este raspandirea ideilor valoroase, ce merita sa fie cunoscute in lumea intreaga. La baza acestor conferinte sta credinta ca ideile pot schimba atitudini, vieti si, pana la urma, lumea in care traim.

TED a luat nastere in 1984 ca o conferinta ce aducea laolalta domeniile tehnologiei, divertismentului si design-ului, a caror intrepatrundere vine in prim-planul epocii moderne (erau incluse prezentari ale compact disc-ului, cartilor electronice sau tehnologiei 3D). De altfel, TED este acronimul pentru Technology, Entertainment, Design. Incepand cu a doua editie din anul 1990, conferintele TED au devenit un eveniment anual tinut in Monterey, California, extinzandu-si plaja de domenii acoperite. Pe parcursul anilor TED a evoluat intr-un adevarat fenomen ce include o serie de evenimente de tip conferinta printre care TEDGlobal si TEDx, seria de prelegeri TED Talks prin care continutul conferintelor devine disponibil online gratuit, programul TED Ed ce consta in principal intr-o serie de lectii video pe diverse subiecte, acordarea TED Prize pentru ca ideile indraznete sa devina realitate.

Conferintele TED cuprind scurte prelegeri (nu mai lungi de 18 minute) tinute de oameni care au ceva de spus in domeniul de care se ocupa, de vizionari care ne prezinta lumea sub aspecte la care poate nu ne-am fi gandit si care cu pasiunea lor inspira si determina schimbarea. Nu sunt oameni care au facut din retorica motivationala o meserie, ci specialisti dedicati domeniului lor, ale caror idei merita sa devina accesibile lumii intregi. Subiectele abordate fac parte din cele mai variate domenii incluzand stiinta, tehnologie, arta, educatie, afaceri, probleme sociale.

Evenimentele TEDx sunt conferinte locale organizate independent avand licenta TED si respectand formatul consacrat. Acestea au ca scop raspandirea si promovarea ideilor cu impact local si crearea unei comunitati care ar putea deveni motor al schimbarii.

 

Restaurantul Ambasador  Craiova este promovat de catre Agentia de Publicitate Camera Media Craiova