Participam la Targul de nunti “Wedding Fever” Craiova 2015 !


Participam la Targul de nunti “Wedding Fever” Craiova 2015 !

 Restaurantul Ambasador Center Craiova este prezent laWedding Fever” 2015

Organizat de catre Event Fever si Valdir Tour, Wedding Fever este cel mai mare targ de nunti din regiunea  Oltenia. Cea de-a VI-a editie a targului de nunti „Wedding Fever” se va desfasura in perioada 27 februarie -1 martie 2014, in cea mai noua si moderna locatie din oras –Centrul Multifunctional din Craiova ( zona Romanesti).

Evenimentul va reuni zeci de  furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente. Expozantii provin din domenii complementare, precum: florarii, firme care inchiriaza corturi de nunta, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti; printre care si Restaurantul Ambasador Center CraiovaConstruit in frumosul si elegantul stil baroc Restaurantul Ambasador Center va pune la dispozitie doua saloane de lux realizat intr-un complex nou, destinate evenimentelor din viata dumneavoastra. Spatiul este proiectat astfel incat sa poata gazdui in limita a doua sali avand o capacitate de 200 de locuri, respectiv 400 de locuri evenimentele majore din viata ta, fie nunta , botez, evenimente corporate sau petreceri private. Pentru evenimentele organizate duminica, Restaurantul Ambasador Center va intampina cu pachete promotionale; laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, creatori sau distribuitori rochii de mireasa, agentii de turism, cat şi agentii full-service de organizare de evenimente.

Wedding Fever se va deschide cu o conferinta de presa, pe 27 februarie 2015 , la ora 10:00, la Sala de Conferinta a Centrului Multifunctional din Craiova. In continuare targul va include evenimente interactive şi creative, precum:  show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, micro-recital de muzică clasica, muzica live şi tombola pentru vizitatori. In cadrul evenimentul va fi disponibil si un stand cu rochii de mireasa second hand, denumit generic „Rochii de maritat” unde viitoarele mirese au posibilitatea sa isi achizitioneze rochiile unor creatori cunoscuti chiar si la jumatate de pret.

Evenimentele proiectate sunt menite sa-i inspire si sa ii sprijine pe viitorii miri in luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, in acord cu asteptarile si personalitatea acestora.

Mai multe detalii despre expozanti, evenimente si concursuri puteti gasi pe pagina dedicata evenimentului

www.facebook.com/targdenunticraiova